קינוחי פרווה בהזמנת קייטירנג בשרי

הנאת הבישול למי שאוהב זאת היא חוויה נפלאה ומלאת יצירה. יחד עם זאת, עבור מי שמקפיד על כשרות ישנו אתגר אחד העשוי להשפיע על העבודה במטבח והוא שלב הקינוחים. בארצנו, נהוג לשלב באירועים תפריט בשרי המאפשר לכל הנוכחים ליהנות מארוחה משביעה ומספקת. אך כמובן שהדבר אומר שלא ניתן לשלב קינוחים חלביים. בעבר, קינוחי פרווה נתפשו כקינוחים חסרי טעם ובמרקם מאכזב. היום, מדובר בעולם אחר לגמרי עם שלל פתרונות ותחליפים המספקים קינוחים מפנקים לא פחות מאלה החלביים. הנה מספר טיפים להכנת קינוחי פרווה.

אל תתפשרו על חומרי הגלם

בבישול ובאפייה חומרי גלם איכותיים הם חלק עצום מהצלחתו של מתכון. מרכיבים טובים ישפרו את טעם המנה, את מרקמה ואפילו את המראה שלה. בקינוחי פרווה הכלל הזה נכון כפליים. העושר בטעם ובמרקם שמעניקים מוצרי החלב בקינוחים חלביים, יוחלפו בשוקולד קטיפתי ואפילו פירות טריים. כל אלה יפצו בקלות על תחליפי החלב במנה.

היעזרו בתחליפים טבעיים

עם עליית המודעות לרגישות של אנשים רבים ללקטוז והמעבר לתזונה טבעונית, תחליפים של מוצרי חלב הפכו לנגישים ואיכותיים יותר. לכן, אין חובה להשתמש במרגרינה לדוגמה כדי להחליף חמאה. במקום, ניתן להשתמש בשמן קוקוס שיביא לאותה התוצאה, ואף יעשיר את טעם הקינוח עם טעמו. במקום חלב ניתן להשתמש בשלל סוגים של תחליפי חלב, כמו חלב שקדים, חלב אורז, חלב סויה או שיבולת שועל. היתרון במרכיבים הללו הוא הטעם הטבעי שלהם, שמשתלב עם שאר המרכיבים בקינוח בצורה אורגנית יותר לעומת תחליפים תעשייתיים.

בחרו קינוחים נפוצים בגזרת הפרווה

ישנם קינוחים שמיסודם מבוססים על מוצרי חלב כמו גבינות עשירות או הרבה חמאה כך שטעמם מזוהה עם מרכיבים אלה. לעומת זאת, ישנם קינוחים שבהם מוצרי החלב הם רק חלק מאבני הבניין של המתכון, ולכן קל יותר להכין אותם בגרסת הפרווה. עוגת תפוזים למשל היא קינוח קל במיוחד להכנה ללא מוצרי חלב, שכן פרופיל הטעם של העוגה מתבסס על התפוז. לכן, אפשר בקלות לוותר על החמאה ולהחליפה בשמן קוקוס. כל עוד התפוזים טריים ואיכותיים הקינוח יהיה טעים. עוד קינוח נפלא להכנה בגרסת פרווה היא עוגת מייפל עסיסית.

קינוחי פרווה בקייטרינג

בעולם הקייטרינג של היום ישנו דגש רב יותר על הכנת מטעמים באיכות גבוהה יותר מאי פעם. כך, גם הקינוחים הפכו ליצירות אמנות יחודיות לא פחות ממנות הבשר מלאות הטעם, הסלטים הצבעוניים והתוספות המגוונות. לא משנה אם מדובר באירוע גדול או קטן, הקינוח הוא חלק משמעותי בארוחה וכזה שרבים מצפים לו. לכן, מוטב שתסירו מעצמכם את לחצי הבישול, והשאירו למומחים לטפל בכל עבורכם. האורחים ייהנו מקינוחי פרווה מדהימים ומפתיעים, שאותם ימשיכו לשבח זמן רב לאחר האירוע.